Wandelcoaching

Wandelcoaching met Sandra Smallenburg

Wandelcoaching is wandelend in gesprek gaan over de vragen die je hebt in je persoonlijk leven of werk. We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek, waarin we in kaart brengen wat er speelt. Met oprechte belangstelling en zonder oordeel vraag ik door, om een goed beeld te krijgen van wie jij bent en wat je wilt bereiken. Het allerbelangrijkste is dat jij tijdens de gesprekken de ruimte voelt om te zijn wie je bent. Een goede 'klik' is essentieel om vanuit wederzijds vertrouwen het traject te starten.

Coaching in de natuur

De gesprekken vinden al wandelend plaats op mooie plekken in de natuur. Het Groene Hart biedt veel mogelijkheden zoals het Goudse Hout of de Reeuwijkse plassen.

De coaching is gericht op het hier en nu. Na het kennismakingsmakinggesprek volgen vier wandelingen. We starten elke sessie met oefeningen waardoor je los komt van je dagelijkse beslommeringen en tot rust komt. Hierdoor komt er ruimte vrij voor focus op je coachvraag. We maken handig gebruik van elementen uit de natuur om tot inzicht te komen en spreken over de stappen die je kunt nemen om jouw wens te verwezenlijken.

Wandelcoaching is geschikt voor iedereen. We lopen in jouw tempo en staan ook regelmatig stil of gaan even op een bankje zitten. Het gaat om het gesprek in de natuur en niet om het aantal kilometers. Als de weersomstandigheden slecht zijn kunnen we de afspraak verzetten.

Webburo Spring: Coaching in de natuur

Het resultaat van wandelcoaching

Ook al is dit inhoudelijk voor iedereen anders, het resultaat van het traject is dat je meer zicht hebt op je talenten en kwaliteiten en hoe je deze in kunt zetten voor jouw coachvraag. Je weet bijvoorbeeld hoe je weer blij en gelukkig wordt in je werk, of hoe je een juiste balans tussen werk en privé kunt hebben. Daarnaast heb je ervaren hoe de natuur een positieve invloed heeft op je mentale gezondheid.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.