Sandra

Over Sandra

Over Sandra

Na 30 jaar ervaring in het basisonderwijs, als leerkracht en intern begeleider, ben ik aan de slag gegaan als wandelcoach. Met veel plezier heb ik de opleiding tot wandelcoach afgerond. Ik ken de onderwijswereld van binnenuit en neem mijn ervaring in het begeleiden van leerkrachten mee tijdens de coaching.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden om mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo volgde ik een master opleiding tot begeleidingsspecialist met veel aandacht voor coaching. Ook volgde ik een driejarige cursus theologie en heb ik ervaring als pastoraal ouderling. Religie en geloof zijn dan ook thema’s die aan bod mogen komen in de gesprekken.

Contact met mensen is voor mij belangrijk. Zo wandel ik graag met familie en vriendinnen. Ik beleef plezier aan samen tennissen, naar een film gaan of een mooie tentoonstelling bezoeken. Thuis ontspan ik graag met een boek op de bank. Samen met mijn man woon ik in Reeuwijk en ik heb twee kinderen.

Wil je meer over mij weten? Lees dan mijn blog Ja ik ben wandelcoach

Wil je ervaren of je het fijn vindt om mij in te schakelen als wandelcoach? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis wandeling ter kennismaking.

Ik werk samen met diverse onderwijsorganisaties, psycholoog Erica Beverloo 'Praktijk rondom mens en gezin', Medisch Centrum Reeuwijk en Gezondheidscentrum Goverwelle.

Ik ben ook aangesloten bij Extra zorg Waddinxveen, een samenwerkingsverband van therapeuten en coaches, zie 'Extra zorg Waddinxveen'.

Aanbevelingen

  • ‘Met de wandelcoaching heb ik een stap in mijn ontwikkeling gemaakt’ - Lisa, 29 jaar
  • 'En dat smaakt naar meer!' - E., 56 jaar
  • 'Het leven is weer een stukje mooier geworden!' - Merlijn, 35 jaar
  • 'Ik vond zelf een oplossing die het plezier weer terug bracht!' - Els, 29 jaar
  • Groepswandeling: Opgeladen ging ik weer naar huis - Hilde, 59 jaar
  • ‘Ik ben in beweging gekomen, en dat voelt goed!’ - Marian, 58 jaar

Laatste blogs

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.